top of page

Corti Media Live

Stap binnen in de wereld van live podcasts, waar onze meest geliefde hosts en gasten tot leven komen voor het publiek. We brengen je nóg dichterbij de bijzondere verhalen en intrigerende onthullingen. Of je nu een trouwe luisteraar bent van onze podcasts of net met ons kennismaakt, Corti Media Live belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

Veldheren Live

In dit allereerste militaire theatercollege geven Peter van Uhm en Mart de Kruif je een unieke kijk in de huidige stand van zaken aan de frontlinie. Onder leiding van journalist Jos de Groot gaan ze dieper in op wat oorlog betekent en delen ze hun kennis en ervaring. Wie beter dan twee van de bekendste generaals b.d van ons land kunnen ons helpen aan antwoorden in deze onzekere tijd. Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in het hedendaagse conflict? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen?

16 SEPT 23 - OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG KOOP TICKETS

30 SEPT 23 - STADSSCHOUWBURG HAARLEM KOOP TICKETS

Veldheren Live

BNR Live - Monday Moves - Napleiten Live

Het tweede theatercollege van de serie Monday Moves is een unieke samenwerking met de makers van de podcast Napleiten (Podcast van het Jaar 2023)! 

 

In Monday Moves – Napleiten Live gaan Parool misdaadjournalist Wouter Laumans, strafpleiter Ayse Çimen, een officier van justitie en een rechter met elkaar in gesprek over de staat van het Nederlandse strafrecht. Topcriminelen houden het justitiële systeem in een knellende houdgreep, het gevoel van onveiligheid neemt toe en vanuit de politiek klinkt steeds vaker de roep om strenger te straffen. Soms worden rechters zelfs afgeschilderd als slapjanussen. Kortom: het strafrecht wordt aan alle kanten bedreigd en aangeklaagd. 

 

In dit theatercollege, gepresenteerd door Art Rooijakkers, werpen de experts een uniek licht op strafprocessen. Verwacht een overvloed aan kennis en debat en discussieer zelf mee!

SPEELLIJST

(Wordt aangevuld)

17 JUN 24

DELAMAR THEATER AMSTERDAM

KOOP TICKETS - UITVERKOCHT

Wijzigingen voorbehouden

ALLE PODCASTS

BNR Live - Monday Moves

In de eerste editie van Monday Moves van BNR Nieuwsradio in situation room DeLaMar staat veel op het spel. Een panel van vier BNR-experts...

Zie ook:

bottom of page