top of page

Corti Media Live

Stap binnen in de wereld van live podcasts, waar onze meest geliefde hosts en gasten tot leven komen voor het publiek. We brengen je nóg dichterbij de bijzondere verhalen en intrigerende onthullingen. Of je nu een trouwe luisteraar bent van onze podcasts of net met ons kennismaakt, Corti Media Live belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

Veldheren Live

In dit allereerste militaire theatercollege geven Peter van Uhm en Mart de Kruif je een unieke kijk in de huidige stand van zaken aan de frontlinie. Onder leiding van journalist Jos de Groot gaan ze dieper in op wat oorlog betekent en delen ze hun kennis en ervaring. Wie beter dan twee van de bekendste generaals b.d van ons land kunnen ons helpen aan antwoorden in deze onzekere tijd. Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in het hedendaagse conflict? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen?

16 SEPT 23 - OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG KOOP TICKETS

30 SEPT 23 - STADSSCHOUWBURG HAARLEM KOOP TICKETS

Veldheren Live

BNR Live - Monday Moves

De wereld staat in brand. Door de oorlogen in Oekraïne en Gaza, de aanstaande Amerikaanse verkiezingen en de ruk naar populistisch rechts in Europa dringt de vraag zich nadrukkelijk op hoe de wereld er in de nabije toekomst uit gaat zien. En op wat voor manier de oorlogsdreiging ons hier in West Europa gaat bedreigen. Want met de opgelopen geopolitieke spanning en de opkomst van China lijkt één ding zeker: de wereldorde zoals wij die kennen wankelt.

 

In deze eerste editie van Monday Moves van BNR Nieuwsradio in situation room DeLaMar staat veel op het spel. Een panel van vier BNR-experts bestaande uit Arend Jan Boekestijn, Geert Jan Hahn, Bernard Hammelburg en Michal van der Toorn duidt de wereld van nu en schetst een vergezicht op de toekomst. De experts brengen vanuit hun eigen expertisegebied duiding op geopolitieke vraagstukken en hopen met elkaar tot een antwoord te komen voorbij het nieuws van alledag.

Onder bezielende leiding van Art Rooijakkers gaan de experts in gesprek met elkaar en het publiek en is er ruimte om ons voor te bereiden op de wereld van morgen. Want wat zou oorlog in Europa of een verschuivende wereldorde betekenen voor uw dagelijks leven?

 

Verwacht een overvloed aan kennis en debat, ruimte voor vragen uit het publiek en discussieer mee in een avond waar u zeker wijzer en wellicht zelfs een tikkie optimistischer van wordt.

SPEELLIJST

(Wordt aangevuld)

18 MAA 24

DELAMAR THEATER AMSTERDAM

KOOP TICKETS

Wijzigingen voorbehouden

ALLE PODCASTS

BNR Live - Monday Moves - Napleiten Live

Het tweede theatercollege van de serie Monday Moves is een unieke samenwerking met de makers van de podcast Napleiten! 

Zie ook:

bottom of page