top of page

Corti Media Live

Stap binnen in de wereld van live podcasts, waar onze meest geliefde hosts en gasten tot leven komen voor het publiek. We brengen je nóg dichterbij de bijzondere verhalen en intrigerende onthullingen. Of je nu een trouwe luisteraar bent van onze podcasts of net met ons kennismaakt, Corti Media Live belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

Veldheren Live

In dit allereerste militaire theatercollege geven Peter van Uhm en Mart de Kruif je een unieke kijk in de huidige stand van zaken aan de frontlinie. Onder leiding van journalist Jos de Groot gaan ze dieper in op wat oorlog betekent en delen ze hun kennis en ervaring. Wie beter dan twee van de bekendste generaals b.d van ons land kunnen ons helpen aan antwoorden in deze onzekere tijd. Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in het hedendaagse conflict? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen?

16 SEPT 23 - OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG KOOP TICKETS

30 SEPT 23 - STADSSCHOUWBURG HAARLEM KOOP TICKETS

Veldheren Live

Kluun Live - Help, ik heb een puber!

Na het succes van Help, ik heb een puber! (meer dan 120.000 verkochte exemplaren en best beluisterde podcast) gaat Kluun nu ook het theater in. In Help, ik heb een puber! staat Kluun zelf op het podium en neemt het publiek aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen.

 

‘Ik neem het publiek mee terug naar mijn eigen pubertijd, naar de Kluun die Kluns werd genoemd en het onzekerste jongetje van de klas was. En ik ben ervan overtuigd: diep van binnen huist in ons allemaal nog die onzekere puber. We hebben alleen in ons leven geleerd onze onzekerheden te maskeren. Ik beloof het publiek dat ze na afloop veel meer mededogen hebben met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.’ – Kluun 

 

Help, ik heb een puber! is een feest, of misschien beter een hel van herkenning. We ontdekken waarom pubers hun bed niet uit kunnen komen. Over de soorten ouders die er zijn: ben jij een buideldier, een struisvogel of een neushoorn? Waarom ze stinken en dat zelf niet doorhebben. We gaan het hebben over hormonen, over puber- én ouderseks, over pubertaal, over drank&drugs en over de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen. Een voorstelling voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. 

 

-- 

 

Kluun, bekend van zijn besteller Komt een vrouw bij de dokter, staat bekend om zijn humor, zelfspot en het doorbreken van taboes. Met twaalf boeken op zijn naam en meer dan twee miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is hij een gevestigde naam in de literaire wereld. 


 

Met: Kluun (Raymond van de Klundert) 

Tekst: Kluun (Raymond van de Klundert) en Margôt Ros

Script: Margôt Ros

Regie: Peter de Baan

SPEELLIJST

(Wordt aangevuld)

Wijzigingen voorbehouden

bottom of page